loading
close
SON DAKİKALAR

Kendini Yaktı

Kendini Yaktı
Tarih: 15.03.2014 - 15:51
Kategori: Kadın

Toplu tecavüze uğrayan genç kız kendini yaktı

Tecavüze uğrayan genç kız kendini yaktı

Pakistan'da toplu tecavüze uğrayan 17 yaşındaki kız, saldırganların serbest bırakılmasını protesto etmek için kendini yaktı.

Pakistan, toplu tecavüz vakalarının sıklıkla yaşandığı bir coğrafya. Mağdur Emine Bibi, bu kez Pencap vilayeti, Muzaffergarh şehrinden 17 yaşında bir genç kız. Ocak ayında okuldan eve giderken 5 kişinin tecavüzüne uğradı. Olay sırasında mağdurun yanında erkek kardeşi de vardı. Saldırganların silahlı olduğunu, bu yüzden de tecavüze engel olamadığını söyledi.

Tecavüzün etkisiyle travma geçiren genç kıza bir şok da polisten geldi. Saldırganlar serbest bırakıldı. Genç kız, bu karara dayanamadı, karakol önünde üzerine benzin döküp kendini yaktı. O anlar saniye saniye görüntülendi. Çevredekiler söndürmek için kum attı, genç kız hastaneye kaldırıldı. Ancak yaralarına yenik düştü emine,, hayata gözlerini yumdu. Emine'nin ölümü davayı tekrar gündeme taşıdı. Soruşturma memuru görevden alındı, nezarete kondu. Üst düzey polis yetkilisi de Emine'nin davasının yeniden görüleceğini belirtti.

Kampüs Cadıları

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları