loading
close
SON DAKİKALAR

Keskin: Erdoğan’ın bu gömlekle Cumhurbaşkanı adayı olması zor

Keskin: Erdoğan’ın bu gömlekle Cumhurbaşkanı adayı olması zor
Tarih: 04.03.2014 - 16:32
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AKP iktidarının rüşvet, yolsuzluk ve hukuksuzlukla Türkiye’ye kokuttuğunu savundu...

Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, AKP iktidarının rüşvet, yolsuzluk ve hukuksuzlukla Türkiye’ye kokuttuğunu savunarak, ‘’Recep Tayyip Erdoğan giderek itibarsızlaşmaktadır. Bu itibarsızlık Erdoğan’ın üzerinden çıkaramayacağı ve artık değiştiremeyeceği kirli bir gömlek haline geldi’’ dedi.

Memleketi Denizli’nin Çal ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Keskin, son günlerde AKP ve Erdoğan’ın yeni ses kasetlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte yaşanan akıl ve hukuk dışı gelişmelerin de foseptikten fışkırır gibi ortaya saçıldığını söyledi. Bu gidişle, Tayyip Erdoğan’ın İsviçre’deki banka hesaplarının da ortaya çıkacağını iddia eden Adnan Keskin, ‘’ İnsan bataklığa düşmeye görsün. Çünkü çırpındıkça batarsın. Recep efendi de her çırpınışında giderek çamura batıyor’’ diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı, ABD’de yayımlanan 2013 yılına ilişkin ‘’İnsan Hakları Raporu’’nda, Türkiye için 18 kez yolsuzluğa atıfta bulunulduğunu kaydederek, AB’nin de gündemdeki yolsuzluk olayları için yargı bağımsızlığı endişelerini dile getirmesinin ‘’Vahim’’ olduğunu dile getirdi. Keskin, Erdoğan’ın sadece Türkiye’de değil, Dünya’da da yalnızlaştığını iddia ederek şunları söyledi:

‘’Rüşvet ve yolsuzlukla mücadele etmeyen, tam aksine savunur uygulamalara yönelen siyasetçi hırsız damgasını yer. Tayyip Erdoğan da damgalanmıştır. Bunun yarattığı itibarsızlık, Erdoğan’ın üzerinde kirli bir gömleğe dönüşmüştür. Bu gömleği ne değiştirebilir, ne de çıkarabilir. Bu gömlekle, Cumhurbaşkanı adayı olması da zor. Tayyip Erdoğan’ın siyasette son kullanım süresi dolmak üzeredir. Mitinglerdeki öfke dolu konuşmaları son çırpınışlarıdır.’’

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları