loading
close
SON DAKİKALAR

Keskin: ''Yerel seçimler, toplumsal bir sınav olacak''

Keskin: ''Yerel seçimler, toplumsal bir sınav olacak''
Tarih: 03.03.2014 - 12:54
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin: ''Yerel seçimler, Cumhuriyet’in kurucu iradesinin yaşaması açısından çok önemli bir toplumsal sınav olacaktır''

Seçim çalışmaları çerçevesinde Denizli’nin Sevindik Mahallesi’nde halka hitap eden Keskin, 30 Mart seçimlerinin, sadece yerel seçim olmadığını ifade etti.

“Yerel seçimler, Cumhuriyet’in kurucu iradesinin yaşaması açısından çok önemli bir toplumsal sınav olacaktır” görüşünü dile getiren Keskin, “Yolsuzluğu, yoksulluğu ve yasakları, ortadan kaldıracağız. Türkiye insanının daha özgür yaşaması için gayret sarf edeceğiz. ‘İnançlarımızın gereğini yerine getireceğiz’ diye iktidara gelen AK Parti’nin devletin güvenlik güçlerini korku jeneratörüne çevirdiği bir ortamda, siyasetimiz, bir üslup gerilimine sürüklendi” diye konuştu.

Keskin, şöyle devam etti:

“Fırsat düşkünü iktidar, HSYK yasası daha Resmi Gazete’de yayınlanmadan, HSYK’yı AK Parti’nin şube müdürlüğüne dönüştürecek atamalar yapıyor. Öyle bir Başbakan ki tarihimizde ne varsa onları karartıyor. Toplumu kandırabilmek için onur günlerimizi, simge günlerimizi yok farz ederek, bir toplum yaratılmaya çalışılıyor. Öyle bir Recep Tayyip Erdoğan var ki tarihte kalmış acılarımızı, kabuk bağlamış yaralarımızı kaşıyarak, iktidarda kalmaya çalışıyor.”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları