loading
close
SON DAKİKALAR

Kıbrıslı Hakemler Başkan Tatı’nın misafiri oldular

Kıbrıslı Hakemler Başkan Tatı’nın misafiri oldular
Tarih: 16.08.2013 - 14:42
Kategori: Yerel

Kıbrıslı futbol hakem kafilesi yeni sezon kampı için Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın misafiri olarak Buca’da hem kamp yaptılar...

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin organize ettiği Türkiye’ye kampına Buca Belediyesi ev sahipliği yaptı. Hakem kafilesi toplam 68 kişi, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, KKTC İzmir Konsolosu Uğur Umar, Eğitim Ataşesi Mehmet Öznacar, MHK Başkanı Sadık Özbilgehan, Dernek Koordinatör Savaş Tilki ve Yönetim Kurulu Üyelerini Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ağırladı.
Başkan Ercan Tatı’yı gündüz makamında ziyarete gelen Kıbrıs heyeti ile Başkan Tatı, tekrardan Buca Gölet alanında kendilerine verdiği akşam yemeğin de bir araya geldi.

“Anavatan ve Yavru vatan arasında köprü oldu”


Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’nın yakınlığından ve misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti heyet adına dile getiren Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, “Çok değerli Başkanımız Ercan Bey’e kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Bugün kendisi ile görüştük çok güzel çok değerli görüş alışverişinde bulunduk. Sağ olsunlar bizlerin yanında hep destek vereceğini iletti beyan etti. Değerli Başkanımın bizlere verdiği bu manevi destek bizler için çok önemli. Anavatanla yavru vatan arasındaki köprülerin kurulmasında ve gelişmesinde bunlar en önemli mihenk taşlarından bir tanesi. Bu bakımdan misafirperverliğine ve sevgi dolu yaklaşımına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

2013 – 2014 futbol sezonuna hazırlık kampı için Buca’ya gelen Kıbrıs heyetine her zaman kapılarının açık olduğunu söyleyen Başkan Tatı, çok geç kalınmış bir birliktelik olduğunu bundan sonraki günlerde çeşitli organizasyonlar ile kardeşlik bağlarını güçlendireceklerinin altını çizdi. Tatı, “Çok daha önce birbirimizle el ele tutuşup çok daha başarılı işler yapmamız gerekirdi ama hani derler ya zararın neresinden dönersek kardır diye. Benim ilk dönemim. Dört yıllık belediye başkanlığımın içerisinde siyasette birçok engeli aştıktan sonra rahatladık ve bunları yapabiliyoruz. Ancak şu bir gerçek, zamanı çok iyi kullanıp çok daha iyi yerlere gelmemiz gerekir ve geleceğiz. Organizasyonlar yaparak daha fazla beraber olarak ve örnek oluşuyla daha güzel işler yapacağız. Hem Türk futbolu adına hem de Kıbrıs futbolu adına adımlar atacağız. Spor, gerçekten kardeşlik, barış, dostluk ve evrenselliktir. Bu evrenselliği hep beraber kullanarak öncelikle Kıbrıs ta neler yapabiliriz. Kıbrıs’ı alarak yanımıza Türkiye’de neler yapabiliriz veya Türkiye’yi Kıbrıs’a getirerek neler yapabiliriz. Belediye başkanı olarak her şeye hazırım. Bu kapılar sizindir. Zaten anahtarı da sizdedir. Eğer bu kapının içinde biz varsak siz bizim gerçek kardeşimizsiniz. Bu kapının anahtarı da her zaman sizindir. Her zaman açıp girebilirsiniz. Bir kez daha şeref verdiniz” diye konuştu.

14-18 Ağustos tarihleri arasında Buca’da kamp yapan hakemler Buca tesislerinde idman yaparak kamp sürecini gerçekleştiriyorlar.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları