loading
close
SON DAKİKALAR

Kılçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'i, İstanbul İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti

Kılçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'i, İstanbul İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti
Tarih: 19.10.2023 - 17:34
Kategori: Siyaset

CHP Genel başkanı Kemal Kılçdaroğlu, CHP Genel Merkezinde CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'i, İstanbul İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'i, İstanbul İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu Üyelerini CHP Genel Merkezi’nde kabul etti.

CHP İl başkanı, ilçe başkaları ve yönetim kurulu üyeleri Ankara'da ilk olarak Anıtkabiri ziyaret etti.

İstanbul İl başkanlığından yapılan açıklamada;

"İl Başkanımız Özgür Çelik; Ankara İl Başkanımız Ümit Erkol ve Yönetim Kurulu, İlçe Başkanlarımız, İl Yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İl Disiplin Kurulumuz ile birlikte Cumhuriyetimizin ve Partimizin kurucusu, ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Şefimiz İsmet İnönü’nün huzuruna çıktı. İl Başkanımız Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu ve Anıtkabir Özel Defterini imzaladı."

Daha sonra Karşıyaka mezarlığında Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın mezarlarını ziyaret ettiler.

Özgür Çelik yaptığı paylaşımda;

"68 kuşağının yiğit evlatları sonu darağacı olsa da gözlerini kırpmadan bağımsızlık için tarihin şerefli sayfalarına yazdırdılar adlarını. Biz onların davasını mücadelemizde, anılarını çocuklarımızda yaşattık. Bir Denizimiz gitti, milyonlarca Deniz geldi.

Bugün haklı ile haksızın, mazlum ile zalimin savaşı sürüyor. Bizim tarafımız iyilerin, mazlumların ve zorda olanların yanıdır. Anadolu ve Filistin’i can damarlarından birbirine bağlayan Denizlerin mücadelesi sürüyor.

Ankara İl Başkanımız Ümit Erkol ve Yönetim Kurulu, İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız, İl Disiplin Kurulumuz ile birlikte Karşıyaka Mezarlığı’nda Denizlerin, gencecik fidanımız Erdal’ın ve nice mücadele insanımızın mezarlarını ziyaret ettik."

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları