loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz mesajında; '7. yıldönümünde, demokrasimize ve milletimize kasteden hain terör örgütünü lanetliyorum'

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz mesajında; '7. yıldönümünde, demokrasimize ve milletimize kasteden hain terör örgütünü lanetliyorum'
Tarih: 15.07.2023 - 11:17
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümünde mesaj paylaştı; demokrasi uğruna can veren 251 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize şükranlarımı sunuyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında;

"15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıldönümünde, demokrasimize ve milletimize kasteden hain terör örgütünü lanetliyor; demokrasi uğruna can veren 251 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, o gece devleti sokaktan toplayan milletimize şükranlarımı sunuyorum.

Aynı menzile yürüyen demokrasi karşıtı yapıların çıkar çatışmasının, ülkemizi 15 Temmuz karanlığına sürüklediğini ve 20 Temmuz’da ilan edilen OHAL yoluyla Türkiye’yi bir diktatörlük rejimine dönüştürdüğünü asla unutmayacağız.

Mutlaka ama mutlaka, hain terör örgütünün siyasi ayağını ortaya çıkaracak; hesabı, bu eli kanlı ve karanlık yapının tüm faillerinden soracağız!

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları