loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu 7 Haziran'da Almanya'da

Kılıçdaroğlu 7 Haziran'da Almanya'da
Tarih: 31.05.2014 - 16:14
Kategori: Siyaset

CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçimin kaderini belirleyecek Almanya’daki vatandaşlarımızla 7 Haziran günü Essen’de kucaklaşacak...

Kemal Kılıçdaroğlu yardımcıları O.Faruk Loğoğlu, Emel Yıldırım ve Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü CHP Milletvekili Durdu Özbolat ile birlikte 6 Haziran Cuma günü Almanya’ya gidecek

Kılıçdaroğlu’nun katılımı ve konuşmasıyla 7 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te Essen Grugahalle Salonu’nda Almanya’daki kardeşlerimizle büyük buluşma gerçekleşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu’nun verdiği bilgiye göre, CHP Lideri Kılıçdaroğlu 6 Haziran 2014 Cuma günü saat15:00’te Ankara’dan İstanbul’a saat 18.10’da ise İstanbul’dan Düseldorf’a hareket edecek.

Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran 2014 Cumartesi günü saat 14:00’te Norbertstraße, 45131 Grugahalle Salonu Essen’de Büyük Buluşmayı gerçekleştirecek.

Böylece, yurt dışı örgütlerimiz ve partimizle dayanışma halinde olan sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Türkiye’yi demokrasi ve özgürlüklere taşıyacak tarihi bir sürecin küresel plandaki meşalesi Essen’de ateşlenecek.

CHP be ve benzeri temaslarıyla, etkinlikleriyle içerde de dışarıda da Türkiye’nin birleştirici gücü olmaya devam edecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu 7 Haziran günü saat 18:25’te Düseldorf’tan İstanbul’a hareket edecek ve saat 23:50’de İstanbul’dan Ankara’ya dönecek, yaklaşık olarak 8 Haziran saat 01.00’de Ankara’da olacak.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları