loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da depremzede vatandaşlar ile mezar ziyaretinde bulundu ve bayramlaşmaya katıldı

Kılıçdaroğlu, Adıyaman'da depremzede vatandaşlar ile mezar ziyaretinde bulundu ve bayramlaşmaya katıldı
Tarih: 21.04.2023 - 18:33
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramının 1. Gününde afet bölgesi Adıyaman’da Belediye Mezarlığını ziyaret etti.

CHP Genel Başkan ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramının 1. Gününde afet bölgesi Adıyaman’da Belediye Mezarlığı’nı ziyaret ederek 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu daha sonra, halk bayramlaşmasında Adıyamanlılar ile bir araya geldi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman Belediye mezarlığında kendisi hakkında bir depremzede vatandaşın sarf ettiği sözler sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşmda;

"Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim." dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları