loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da Gültekin Uysal ve Ailesi ile görüştü

Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da Gültekin Uysal ve Ailesi ile görüştü
Tarih: 25.08.2022 - 18:42
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da Başkomutan Tarihi Milli Parkı Zafer Müzesi’ndeki restorasyon hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, Büyük Taarruz’un 100. yılında gençlerle birlikte Kocatepe’ye yürüyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar’da Başkomutan Tarihi Milli Parkı Zafer Müzesi’ndeki restorasyon hakkında bilgi aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra, Reisoğlu Konağında Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve ailesi ile bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyon il başkanlığı ve gençlik kollarının düzenlediği büyük yürüyüşe katılacak. Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Büyük Taarruz’un başladığı yer olan Kocatepe’ye 15 km'lik bir yol yürüyecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Büyük Taarruz’un 100. yılında taarruzun başladığı yer olan Kocatepe’ye 15 km'lik bir yol yürüyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 25-26 Ağıstoa 2022 Afyon Programı

- Atatürk Evi Ziyareti (YER: SUHUT / SAAT: 22.45)

- Zafer yolu yürüyüişü (YER: CAKIROZU KOYU / SAAT: 23.30)

- Kocatepe anıtı ziyareti (SAAT: 05.30)

- Yüzbaşı Bayburtlu Ağah Şehitliği (SAAT: 06.30)

- Giresunlular şehitliği Ziyareti (YER: ISCEHISAR DEDESIVRI MEVKII / SAAT: 07.30) 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları