loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ailesi, Eskişehir'de Büyükerşen ailesini ziyaret etti

Kılıçdaroğlu ailesi, Eskişehir'de Büyükerşen ailesini ziyaret etti
Tarih: 11.02.2024 - 00:15
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i evinde ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımda;

"Eşim Selvi Hanımla birlikte, bir kenti adeta vahaya dönüştüren; Eskişehir’i Türkiye’nin gözbebeği haline getiren sosyal demokrat belediyeciliğin medarı iftiharı, bilim ve siyaset insanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i evinde ziyaret ederek; kendisini adadığı Eskişehir’e, partimize ve ülkemize yaptığı değerli çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunduk.

Bizleri büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Büyükerşen ailesinin değerli bireylerine teşekkür ediyoruz.

Sayın @Y_Buyukersen’in değerli çalışmaları ve tecrübeleri bizlere rehber olmaya, aydınlık yüzü ülkemizi daima aydınlatmaya devam edecektir." dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yaptığı paylaşımda;

"Cumhuriyet Halk Partimizin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve değerli eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nu evimizde misafir ederek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Hak, hukuk ve adalet mücadelesini hiç bir zaman unutmayacağımız Kemal Bey ile eşi Selvi Hanım’a nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum.

@kilicdarogluk" dedi.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları