loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de İş dünyasıyla buluşuyor

Kılıçdaroğlu, Balıkesir'de İş dünyasıyla buluşuyor
Tarih: 27.11.2013 - 14:06
Kategori: Ekonomi

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Toprak yönetiminde CHP İş dünyasıyla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen IDDB Buluşmaları kapsamında 28 Kasım 2013 Perşembe günü Balıkesir olacak..

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan yardımcısı Erdoğan Toprak yönetiminde CHP İş dünyasıyla İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen IDDB Buluşmaları kapsamında 28 Kasım 2013 Perşembe günü Balıkesir olacak...

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 28 Kasım 2013 Perşembe günü, iş dünyası ve meslek örgütleri yöneticileriyle Balıkesir’de bir araya gelecek.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Perşembe günü saat 10.00’da özel uçakla gideceği Balıkesir Havalimanı’nda karşılanacak, sırasıyla Balıkesir Ticaret Odasını, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Ziraat Odasını, Küçük Sanayi Sitesini, Ticaret Borsası’nı ve Balıkesir Sanayi Odasını ziyaret edecek.

Fabrika ziyareti de yapacak olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 28 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Asya Pamukçu Termal Otel’ de İş Dünyası ve Meslek Örgütleri’nin Sorunları ile çözüm Yollarının ele alınacağı toplantıya katılacak ve hem sorunları dinleyecek, hem de güncel konularla ilgili görüşlerinin yanı sıra, CHP’nin bu sorunların çözümleriyle ilgili düşüncelerini açıklayacak.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları