loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu Bulgaristan'da Kırcaali'de sokak iftarına katıldı

Kılıçdaroğlu Bulgaristan'da Kırcaali'de sokak iftarına katıldı
Tarih: 15.04.2023 - 21:43
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Bulgaristan'da.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Bulgaristan'da Türk Soydaşlarımız Tarafından Karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleştireceği ziyaretler kapsamında gittiği Bulgaristan’da, Türk soydaşlarımız tarafından çiçeklerle karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan’da Kırcaali Belediyesini ziyaret ederek Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Mustafa Karadayı, Belediye Başkanı Hasan Azis ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Bulgaristan’da, Yoğurtçular Köyü Mezarlığına giderek, hayatını kaybeden soydaşlarımız için dua okudu. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, daha sonra Bulgaristan Türkleri’nin direnişinin simgesi Türkan Bebek Anıtı’nı ziyaret ederek, bileğinde bulunan marteniçkayı, Türkan Bebek Anıtı’nda bulunan ağaca bağladı. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, tarihi Yedi Kızlar Camii’ni de ziyaret ederek bilgi aldı.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, daha sonra Bulgaristan Türkleri’nin direnişinin simgesi Türkan Bebek Anıtı’nı ziyaret ederek, bileğinde bulunan marteniçkayı, Türkan Bebek Anıtı’nda bulunan ağaca bağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Mestanlı’da Naim Süleymanoğlu Anıtı, Nuri Adalı Anıtı ve Mestanlı Şehitler Anıtını ziyaret ederek çelenk bıraktı.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Bay Kemal’le devlet yine devlet olacak, parti de parti. Devlet ciddi olacak, ciddi, olması gerektiği gibi. Herkesin kapısında para dilenen, ‘ben ettim sen etme’ diyen bir Türkiye görmeyeceksiniz artık, hiç merak etmeyin.”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Kırcaali’den vatandaşlara seslendi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Kırcaali sınırında yaptığı açıklamaya ilişkin bir video paylaştı.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, “Kırcaali’den selamlar. Evlad-ı Fatihanlarla akşam iftarımız var..." notunu düşerek paylaştığı videoda şu açıklamalarda bulundu:

“Size Kırcaali’den sesleniyorum.

Tek bir lafım olacak.

Bakın; Türk Dünyası Politikası, Akdeniz Politikası, dış politika ve savunma sanayi politikası, bunlar devlet politikalarıdır. Ve devlet politikası partilerden bağımsızdır çünkü devlet bakidir. Saray, partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yapıyor. Aslında bu Sovyet rejimidir; parti, devletmiş gibi davranıyor.

‘Bay Kemal gelince o duracak, bu duracak’ algısı yapıyorlar. Durmaz efendim, durmaz. Bay Kemal’le devlet yine devlet olacak, parti de parti. Devlet ciddi olacak, ciddi; olması gerektiği gibi. Herkesin kapısında para dilenen, ‘ben ettim sen etme’ diyen bir Türkiye görmeyeceksiniz artık, hiç merak etmeyin.

Kırcaali’den herkese yürekten selamlar.”

Bulgaristan Kırcaali’de yaşayan binlerce kardeşlerimizle birlikte millet iftarında Sayın 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu beyfendi ile beraber iftar yapmak nasip oldu.
Elhamdüllillah … pic.twitter.com/EFpauUm7W3

— Prof.Dr. Sezgin ÇELİK (@SezginProf) April 15, 2023

Prof. Dr. Sezgin Çelik Bulgaristan'da Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına eşlik etti;

"Bulgaristan Kırcaali’de yaşayan binlerce kardeşlerimizle birlikte millet iftarında Sayın 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu beyfendi ile beraber iftar yapmak nasip oldu. Elhamdüllillah."

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları