loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Cemil Çiçek soyadını değiştirsin Biat yapsın

Kılıçdaroğlu: Cemil Çiçek soyadını değiştirsin Biat yapsın
Tarih: 24.06.2014 - 17:49
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 17 ve 25 Aralık günleriyle anılan yolsuzluk, kara para aklama ve rüşvet fezlekelerinin Meclis’te ele alınmamasını da kınadı...

“CHP Lideri Kılıçdaroğlu 51 günde 4 eski bakan hakkındaki yolsuzluklarla ilgili Meclis Komisyonu’nun kurulmasını gerçekleştiremeyen Meclis Başkanı’nın soyadını “Biat” veya “Akbiat” diye değiştirmesini istedi.

-“Sayın Cemil Çiçek soyadını değiştirsin Cemil Biat koysun mesela. Biz de anlayalım. Çık açık açık söyle, ben TBMM Başkanı değilim, AKP grubunu temsil ediyorum de.”

-“Aradan 51 gün geçti, hala Meclis’te komisyon kurulmuş değil. Sen Meclis Başkanı olarak o koltukta nasıl oturuyorsun. Parlamentonun itibarını koruman gerekirken ayaklar altına almaya hakkın var mı? Yolsuzlukları örtmenin sorumlularından biri de Cemil Çiçek olacaktır. Bu ağır sorumluluk onun çocuklarına miras kalacaktır.”

-“Ey Erdoğan, sen namuslu bir adamsan, haram yemediysen, neden korkuyorsun?

-“Şimdi de cumhurbaşkanlığına soyunuyor beyefendi, malı daha büyük götürmek için…”

CHP Grubunda konuşması sık sık alkışlarla kesilen CHP Lideri Kılıçdaroğlu 17 ve 25 Aralık günleriyle anılan yolsuzluk, kara para aklama ve rüşvet fezlekelerinin Meclis’te ele alınmamasını da kınadı. Meclis Başkanı Çiçek’in soyadını “Biat” veya “Akbiat” olarak değiştirmesini isteyen Kılıçdaroğlu bu konuda da şöyle dedi;

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları