loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, CHP'nin 38. Olağan Kurultayının açılış konuşmasını yaptı

Kılıçdaroğlu, CHP'nin 38. Olağan Kurultayının açılış konuşmasını yaptı
Tarih: 04.11.2023 - 11:44
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dünyada 100 yaşını dolduran ender partilerden biriyiz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 38. Olağan "Demokrasi ve Birlik" Kurultayı Açış Konuşması;

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dünyada 100 yaşını dolduran ender partilerden biriyiz. Çünkü bizim partimizi kuran kişi, dünya siyaset tarihine altın harflerle yazılan bir kişidir. O kişinin adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür." dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 38. Olağan "Demokrasi ve Birlik" Kurultayı’nı açış konuşmasında şunları söyledi:

Teşekkür ederim. 100 Yaşımızı doldurduk. Dünyada 100 yaşını dolduran ender partilerden biriyiz. Çünkü bizim partimizi kuran kişi, dünya siyaset tarihine altın harflerle yazılan bir kişidir. O kişinin adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür.

Gündemimizin birinci maddesi açılış, ikinci maddesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı. Hepinizi ama tümünüzü; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları, hayatını yitiren Cumhuriyet Halk Partililer, gazilerimiz ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’na davet ediyorum.

Gündemimizin üçüncü maddesi; Başkanlık Kurulu seçimi. Elimde bir dilekçe var. Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayına. Biz aşağıda imzası bulunan kurultay delegeleri 38. Olağan Kurultay Başkanlık Kurulu Başkanlığına Sayın Ekrem İmamoğlu’nu öneriyoruz. Saygılarımızla. Veli Ağbaba Malatya Milletvekili, Zeynel Emre İstanbul Milletvekili.

Şimdi Ekrem Bey’in Divan Başkanlığını oylarınıza sunuyorum.

Kabul edenler, kabul etmeyenler?

Oybirliğiyle kabul edilmiştir.

Teşekkür ederim.

Ekrem Bey…

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları