loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na ne söyledi?

Kılıçdaroğlu, Dışişleri Bakanı Davutoğlu'na ne söyledi?
Tarih: 12.06.2014 - 17:17
Kategori: Gündem

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, siyasi parti liderlerini ziyaret ederek Musul'daki son durumu ve Türk başkonsolosluğuna baskın düzenlenerek rehin alınma olayını görüştü...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, siyasi parti liderlerini ziyaret ederek Musul'daki son durumu ve Türk başkonsolosluğuna baskın düzenlenerek rehin alınma olayını görüştü. Rehinelerin salimen yurda geri getirilmesi hususunda muhalefetten destek isteyeceği belirtilen Davutoğlu, bu ziyaretler kapsamında ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Bu görüşmenin ardından basına bir açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, CHP liderinin Dışişleri Bakanı’na Türkiye’ni yürüttüğü dış politikayla ilgili sert sözlerle eleştiriler yönelttiğini aktardı.

Faruk Loğoğlu basına yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

"Kılıçdaroğlu AKP 'nin Ortadoğu politikasının baştan sona yanlış olduğunu Türkiye'yi bataklığa sürüklediğini sayın davutoğlu'na ifade etti. Türkiye'nin giderek yalnızlaşan bir ülke olduğunu dile getirdi. Kılıçdaroğlu yaşananların siyasi faturasının olması gerektiğini söyledi.

Davutoğlu'nun bir ricası oldu. Davutoğlu basına bir açıklama yapmayacağını siyasi partilerle temasını tamamladıktan sonra bir açıklama yapacağını söyledi. Türkiye'yi ilgilendiren çok önemli bir konu olduğu için bizle ilgili bölümünü açıkladım."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları