loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da

Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da
Tarih: 26.10.2012 - 15:09
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret etti...

 Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile özel uçakla Diyarbakır'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Diyarbakır Havaalanı'nda Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın ve partisinin il yöneticileri karşıladı.

 Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret eden Genel Başkan Kılıçdaroğlu, burada Başhekim Yardımcısı Murat Bayrak refakatinde hastaları ziyaret etti.

Hasta çocuklara hediyeler veren Kılıçdaroğlu, hastaneden çıkmaya hazırlanırken oğlu SSPE hastası olan Hediye Dere'nin isteği üzerine SSPE hastalarının kaldığı odalara çıktı. Oğlu Mahsun'un yıllardır yatalak olduğunu söyleyen Hediye Dere, ''Biz devletten yardım ya da maaş değil, bir anne olarak sadece çocuğumuzun tedavisini istiyoruz. Lütfen bize yardım edin'' dedi.

SSPE hastası 15 yaşındaki kızı Özge Pekeler'e refakat eden anne Güllü Pekeler ise, ağlayarak ''Kızım 15 yaşında 11 yıldır SSPE hastası. 11 yıldır bu sıkıntıyı yaşıyoruz. 

Bir kedi ağaca çıktığı zaman müdahale ediliyor. Niye kimse bize müdahale etmiyor, kendimi öldüreceğim artık'' diye konuştu. Aileleri dinleyen Kılıçdaroğlu geçmiş olsun dileğinde bulunduktan sonra hastaneden ayrıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları