loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu; 'Erdoğan benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de'

Kılıçdaroğlu; 'Erdoğan benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de'
Tarih: 19.01.2024 - 22:46
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Tarım Kredi Kooperatifinden aldığı fiyatlarla hazırladığı liste ile cevapladı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin genişletilmiş Yalova il danışma meclisi toplantısınında yaptığı konuşmada , "Gazi Mustafa Kemal'in partisini götürdüler siyasi kariyerleri uğruna bölücü örgütün DEM'ine rehin verdiler. 'Gel bakalım Muharrem.' dediler, FETÖ taktikleriyle tasfiye ettiler. Bay Kemal'i günah keçisi ilan edip yalnızlığa iterek CHP'nin başına Özgür efendiyi getirenlerin ilk işi bu partiyle bölücü örgütün güdümündeki partiyi demlemek oldu." diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın günah kecisi ve yalnızlık gödermesine sosyal medya hesabından vatandaşların yaşadığı geçim sıkıntısını örnekleyerek cevapladı;

Bak @RTErdogan benim yalnızlığım 5’li çetelerle mücadele de… Keçi falan demişsin bu vesileyle sana et ve süt fiyatlarını hatırlatacak bir liste yaptım. Bu listeyi her ay güncelleyeceğim ki, aziz milleti ne hale getirdin gör!

Aşağıda senin alışveriş yaptığın Tarım Kredi Kooperatifinden aldığım fiyatlarla hazırlanan, 3 kişilik bir ailenin 3 öğün yemek listesinin maliyeti var.

Sadece temel gıda maddeleriyle karınlarını doyurmalarının, günlük maliyeti 422,31 aylık maliyeti 12.669 TL. Sofraya, bırak senin çok sevdiğin kestane balı, manda yoğurdunu koymayı, öğlenki makarnaya kıyma koyamadık!

Bu millete reva gördüğün, emekli maaşı 10 bin TL, asgari ücret 17 bin 2 TL. 
Kirayı, faturaları, deterjan ve giyim masraflarını da sen öde!

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları