loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Erdoğan bizden çalarak seçim vaadi yaptığı mülakat meselesinde yine çark etmiş!

Kılıçdaroğlu: Erdoğan bizden çalarak seçim vaadi yaptığı mülakat meselesinde yine çark etmiş!
Tarih: 22.09.2023 - 00:14
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mülakat açıklamasına cevap geldi; Erdoğan bizden çalarak seçim vaadi yaptığı mülakat meselesinde yine çark etmiş.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan bizden çalarak seçim vaadi yaptığı mülakat meselesinde yine çark etmiş. Halkın gözünün içine baka baka yalan söylediğini bir kez daha itiraf etmiş. Mülakata takılan evlatlarımız için ben sokakta mücadele ederken, siz kapılara kilit vuruyordunuz. O çocukları size yedirmeyeceğim" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabında bu akşam yaptığı paylaşımda ABD'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamu işe alımlarındaki mülakatla ilgili sözlerini eleştirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle:

"Erdoğan bizden çalarak seçim vaadi yaptığı mülakat meselesinde yine çark etmiş, 'Milli Eğitim ve İçişleri Bakanlarıyla görüşür, bakarız' demiş. Halkın gözünün içine baka baka yalan söylediğini bir kez daha itiraf etmiş. Ancak burada sadece bir yalanın itirafı yok, yine bir oyunun döneceği anlaşılıyor. Bu senin zaten seçim vaadindi, gereğini yaparsın biter! Hayırdır, alacağın kararları bakanlarınla görüşesin mi tuttu? Mülakata takılan evlatlarımız için ben sokakta mücadele ederken, siz kapılara kilit vuruyordunuz. O çocukları size yedirmeyeceğim!"

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları