loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu Erdoğan hakkında 5 kuruşluk dava açtı

Kılıçdaroğlu Erdoğan hakkında 5 kuruşluk dava açtı
Tarih: 17.02.2020 - 13:50
Kategori: Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 5 kuruşluk dava açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 11 Şubat Salı günü, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada FETÖ'nün siyasi ayağının Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylemişti.

CHP lideri 15 Temmuz darbe girişimine giden süreçte FETÖ'nün devlete nasıl sızdığına ilişkin 20 soru sormuş yanıtlarını da vermişti. 

Bu konuşma sonrasında AKP'li cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın avukatları, 'FETÖ'nün siyasi ayağı Erdoğan' sözleri için Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı. 

Erdoğan'ın avukatlarının tazminat davasına karşı CHP de dava açacağını duyurmuş, Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, "Hodri Meydan. Biz de Genel Başkan adına karşı tazminat davası açıyoruz. İddialarımızın doğru olduğunu ispatlayacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Celal Çelik, Erdoğan aleyhine 5 kuruşluk dava açtıklarını duyurdu. Çelik, "Önceden duyurduğumuz gibi Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile RTE hakkında (özellikle!) 5 kuruşluk dava açtık. Yazdığımız dilekçede “FETÖ’nün siyasi ayağını” ispatlayacağımızı, RTE’nin dava açmaktan ötürü pişman olup üzüleceğini belirttik. Hodri meydan" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları