loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı hadisle vurdu

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ı hadisle vurdu
Tarih: 04.02.2014 - 16:23
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı parti grubunda yaptığı konuşmada Erdoğan'ı hadisle vurdu.

"Başbakan Erdoğan yolsuzluk operasyonu varken kendi uçağıyla bir valiyi İstanbul'a getirtiyor. O vali ve emniyet müdürüne sesleniyorum. Eğer sen de o hırsızların yanındaysan sen de o hırsızların başındasın. Hırsızlığı kapatmak için Erdoğan'ın talimatlarını yerine getiriyorsan sen de o çetenin bir üyesisin. iktidarın valisi emniyet müdür olmaz. Senin maaşını tüyü bitmemiş yetim ödüyor.

CHP'li vekiller hırsız var deyince kızmışlar dava açacaklarmış. Ne kızıyorsun, keşke dava etse de hırsızlığı kayıt altına alsak.

Deniz Feneri'ni hatırlıyorsunuz değil mi? Yüzyılın soygunu diyordu. Asıl failler Türkiye'de denildi. Savcı harekete geçti 2 savcı daha verdiler. Tam aydınlanacak 3 savcıyı birden görevden aldılar. Hırsızlar hakimin önüne çıkmadı savcılar hakimin önüne çıktı.

ERDOĞAN'I HADİSLE VURDU

Merkel'in yerinde olsam Erdoğan'a çok güzel bir soru sorardım. Hırsızların soruşturulduğu bir düzende hırsızları soruşturanı soruştura harami düzeni denir. Ne ahlak kalmış ne edep kalmış.

Size Hz. Muhammed'in bir hadisini söyleyecem. Utanmadıktan sonra istediğini yap. Çünkü en büyük kayıp utanma duygusunun kaybıdır. Onu kaybettikten sonra geriye kaybedebileceğin hiç bir şey kalmamıştır. 2 bakan yurt gezisine çıktı. Verilmeyecek hesabım yok diyor. Kardeşim fezlekeleri getir meclise de. Yüce divana gitmek istiyorum de. Mardin'de bir grup insan dik dur eğilme diyor. Mardinlileri tenzil ediyorum. Sana diklenen bu adam başçalanın önünde iki büklüm oluyor.

Bakan Bayraktar önce rest yaptı. Sonra ciddi bir u dönüşü yaptı. Umarım belinde bir hasar olmamıştır. Bayraktar Karadeniz'in yüz karası oldu. Çark etmiş şimdi. Benim en büyük efendim Recep Tayyip Erdoğan'dır dedi. Daha düne kadar malı beraber götürüyorduk niye itiraz ediyorsun? Hakimi savcıyı aldım, istediğimiz emniyet müdürleri de göreve getirttim. Bak seni hapse de sokturabilirim dedi.

Kişiliği oturmayan insanların böyle bir yapıları var. 10 dakikada bir görüş değiştirirler. Gerçekten samimi söylüyorum çok üzüldüm. Ne değişti senin hayatından arkadaş. Neler vaadedildi. Başçalan kendi vekillerini ne diye tanımlıyor tuzluk diye. İstifa edenler partiye ihanet etti diyor ama diğer partilerden adam alınca hiç sesi çıkmıyor.

Bir tane AKP'li vekil çıkar eleştirir diye bekledim ama istifa eden bir vekil çıktı ve Erdoğan'ı eleştirdi. AKP'deki tuzluk milletvekillerine sesleniyorum: İtiraz etmezseniz artık millet size AKP'den bir tuzluk geldi diyecek. Harama ortaklar bunlar.

AKP o fezlekeleri çöp sepetine atmak istiyor ama millet bunu affetmez. 50 kez Tayyip Erdoğan'a söyledim çık televizyona ben kul hakkı yemedim diyemiyor. Yırtık ayakkabıyla başladı, bir villa iki villa ü villa dört villa 5 villa 10 villa..

Bir de milli irade hırsızlığından söz ediyorlar. Kenan Evren'in çıkardığı siyasi partiler yasası var. Darbe yasalarıyla bu ülke yönetilmesin istiyor.

Saddam MB'den 1 milyar dolar çalmışlar. Boston'da banka soyulmuş 30 milyon dolar. Kent kasaları İngiltere'de 92 milyon dolar çalmışlar. Brezilya'da 69 milyon dolar çalmışlar. İrlanda'da bir bankayı soyuyorlar 50 milyon dolar. ABD'de 1997'de 18 milyon dolar para çalıyorlar. Bizde sadece 1. operasyonda tartışılan rakam 85 milyar euro. Rekorlar kitabına girecek bir yolsuzluk rakamı. 247 milyar lira. Eski para ile 247 katrilyon lira. Ne dedi onların sözcüsü bu rakam doğru değil. Ee çalan sizsiniz rakamı açıklayın hep beraber öğrenelim dedik. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları