loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu; 'Ey çeteler, ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar ben sizden mi korkacağım?'

Kılıçdaroğlu; 'Ey çeteler, ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar ben sizden mi korkacağım?'
Tarih: 07.04.2023 - 22:09
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çetelere seslendi; "Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez."

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yayınladığı video ile çetelere seslendi;

"Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez."

 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu:

-“Tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım, kısa filmlerle. Bu filmler, bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz.”

-“Ey çeteler, ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar ben sizden mi korkacağım? Ben bu mücadelede ölümü göze almışım! Sizin sansürlerinizden mi geri adım atacağım? Halkımız refaha ve huzura kavuşacak. Bunun için ben sizinle ölümüne mücadele edeceğim, ölümüne!”

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından, “Sevgili halkım, korku dağları sarmış. Çok önemli bir mesele var, hepinizi 21.30’da buraya bekliyorum.” çağrısında bulunmuştu.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu “Herkesin kiminle ve ne ile mücadele ettiğimizi çok iyi anlaması gerekiyor. Bu iş çok ciddi, bu seçim de çok hayati. Ey çeteler! Siz hala anlamadınız, Bay Kemal asla yolundan dönmez.” notunu düştüğü videoyu bu akşam saat 21.30’da Twitter hesabından yayınladı.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sevgili halkım, sizden çalınan bir para var, tam 418 milyar dolar. 20 yılda bine yakın yandaş şirket bir araya geldi ve hazineyi soydu. Çalınan para sizin paranız, evlatlarınızın parasını gasp ettiler.

Bu arada şunu da söyleyeyim, devletle birlikte dürüstçe hizmet veren 10 binlerce de şirket var, onların hepsinin başımın üstünde yeri var.

Ben de bu yandaş çetelerle ilgili çok net konuştum; ‘bu çeteler benim can düşmanımdır’ dedim, ‘onlar bu ülkede yatağa aç giren çocukların hakkını yemiştir’ dedim.

Bu çetelerden tahsil edeceğim 418 milyar dolarla halkım için yapacaklarımızı anlattım, kısa filmlerle. Bu filmler, bu gece televizyonlarda yayınlanacaktı ama bazı kanallar yayınlamayı reddetti. Hırsızlığa kalkan oluşturacak bir yasak için kimlere haber uçurduklarını da biliyoruz.

Ey çeteler, ey o halkın gasp edilmiş parasıyla alınan medyalar ben sizden mi korkacağım? Ben bu mücadelede ölümü göze almışım! Sizin sansürlerinizden mi geri adım atacağım? Halkımız refaha ve huzura kavuşacak. Bunun için ben sizinle ölümüne mücadele edeceğim, ölümüne!

Şu net ki; ben sırtımı milletime yaslıyorum, vallahi biz bu işi yaparız ve yapacağız.

Halkıma sesleniyorum, 418 milyar dolar serisinin ilk filmini birazdan paylaşacağım.”

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları