loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ''Fettullah Gülen'i'' bitirme kararını yorumladı

Kılıçdaroğlu ''Fettullah Gülen'i'' bitirme kararını yorumladı
Tarih: 28.11.2013 - 19:49
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Balıkesir'de, MGK’nın, ‘ Fethullah Gülen’i bitirme’ kararına imza atan Başbakan Erdoğan’ın ikiyüzlülüğüne dikkat çekti...

Genel Başkan Kılıçdaroğlu Balıkesir'de, MGK’nın, ‘ Fethullah Gülen’i bitirme’ kararına imza atan Başbakan Erdoğan’ın ikiyüzlülüğüne dikkat çekti…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Yayınlanan bir MGK belgesi var. O belge, iktidarın iki yüzlü politika izlediğini gösteriyor. Düne kadar neler söylüyordu, neler neler yapmışlar meğer, onu görüyoruz" dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Taraf Gazetesi’nde "Gülen'i bitirme kararı 2004'te MGK'da alındı" başlığıyla manşet üstünden verilen haberle ilgili soruyu yanıtlarken, "Yayınlanan bir MGK belgesi var. O belge, Başbakan Erdoğan’ın, iktidarın iki yüzlü politika izlediğini gösteriyor. Düne kadar neler söylüyorlardı, neler neler yapmışlar meğer, onu görüyoruz" dedi.

Balıkesir Ticaret Odasını ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin sorusu üzerine konuyla ilgili olarak şunları söyledi; dershane sahiplerinin birer tüccar olduğunu söyledi.

Hiçbir tüccarın, "cemaatçi" veya "A ya da B partisinden" diye ayrılamayacağını dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Yayınlanan bir MGK belgesi var. O belge şunu söylüyor; Başbakan’ın, iktidarın iki yüzlü politika izlediğini gösteriyor. Düne kadar neler söylüyorlardı. Neler neler yapmışlar meğer, onu görüyoruz. Bir siyasetçinin temel kuralı; halkına yalan söylememek olmalı. Siyasetçi, doğruların arkasında yürümek durumundadır. Gidip MGK belgesine, o belgeye imzayı atacaksınız, ama bugün başka şeyler söyleyeceksiniz. Bu ikiyüzlü politikanın somut bir göstergesidir”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları