loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Halk hukuksuz bir devletten adalet beklememeli

Kılıçdaroğlu: Halk hukuksuz bir devletten adalet beklememeli
Tarih: 06.04.2016 - 12:58
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ‘Hırsızı, tecavüzcüsü, rüşvetçisi hepsi AKP’nin koruma kalkanı altında’ dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, ‘Hırsızı, tecavüzcüsü, rüşvetçisi hepsi AKP’nin koruma kalkanı altında’ dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ‘halkın hukuksuz bir devletten adalet beklememesi’ gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle: 

“Devlet adamına itibar sağlayan oturduğu saray değil, yaptıklarıdır. Vatandaş yoksulluk ve korku içinde yaşarken itibardan söz edilemez. Hırsızı, tecavüzcüsü, rüşvetçisi hepsi AKP’nin koruma kalkanı altında. AKP’nin koruma listesinin en son sırasında ise masum vatandaş var! Halk, yargısız ve hukuksuz bir devletten adalet beklememeli. Bu karanlıktan ancak Cumhuriyet'in kurucu ayarlarına dönerek çıkılacaktır! PKK’ya AKP kadar yardım etmiş başka bir yönetim, ülke hatta terörist grup bile yoktur! Şehirlerimizi teröristlere teslim eden AKP’dir! “Analar ağlamayacak” diye oy toplarken çözüm sürecini yere göğe sığdıramayanlar, utanmadan CHP’yi terörle ilişkilendirmeye çalışıyor! Ülkeyi bombalarla dolduranlara göz yumanlar, CHP'yi terörist yanlısı olmakla suçluyor. Halkı yalanlarınızla kandırmanıza izin vermeyeceğiz!”


Vişne Haber Ajansı














ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları