loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu; ‘Halktan çalınan 418 milyar doları geri alacağım’ dediğim kampanya filmimizi engellediler'

Kılıçdaroğlu; ‘Halktan çalınan 418 milyar doları geri alacağım’ dediğim kampanya filmimizi engellediler'
Tarih: 27.04.2023 - 01:46
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan 'Kirli İşler' Açıklaması: 'Yiğide Savaş Bayramdır.'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Büyük çaplı ve bol kaynaklı iftira kampanyaları ve muhalefeti engelleme çabalarıyla karşı karşıyayız. Hileciler, yalancılar, düzenbazlar, kışkırtıcılar, troller, sabotajcılar lüks hayat yaşayan çete patronlarının parasıyla bir araya getirildi. Bu seçimi manipüle etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Çünkü bu onlar için hayat memat meselesi. Eyvallah. Ben de defalarca kendilerine sert olacağımı söylemiştim. Dolayısıyla yiğide savaş bayramdır. Unutmayın, yiğide savaş bayramdır. Böyle gelsinler. Hepsi gelsin.” dedi.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu gece, sosyal medya hesabından “Kirli işler” notunu düşerek paylaştığı videoda şu açıklamalarda bulundu:

“Sevgili halkım, bundan aylar önce, ‘Önümüzde uzun bir mücadele, ıstırap dolu bir süreç ve korkunç kara propagandalar var’ demiştim. Tam da beklediğim gibi oluyor. Büyük çaplı ve bol kaynaklı iftira kampanyaları ve muhalefeti engelleme çabalarıyla karşı karşıyayız. Hileciler, yalancılar, düzenbazlar, kışkırtıcılar, troller, sabotajcılar lüks hayat yaşayan çete patronlarının parasıyla bir araya getirildi. Ayrıca Erdoğan’ın prens ve prenseslerinin milyar dolarlık vakıfları, kirli kampanya merkezlerine dönüştürüldü. Şimdi bu çeteler ve kirli vakıfların himayesinde çok tehlikeli oyunlar oynuyorlar. Türk milletini birbirine düşürüyorlar. Bu seçimi manipüle etmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Çünkü bu onlar için hayat memat meselesi, ya bitecekler, ya kalacaklar. Düşünün, kendinizi bir an için onların yerine koyun. Şu ana kadar başarılı oldukları şeyler de yok değil. Mesela, ‘Halktan çalınan 418 milyar doları geri alacağım’ dediğim kampanya filmimizin televizyonlarda yayınlanmasını engellemeyi başardılar.

Eyvallah. Ben de defalarca kendilerine sert olacağımı söylemiştim. Dolayısıyla yiğide savaş bayramdır. Unutmayın, yiğide savaş bayramdır. Böyle gelsinler. Hepsi gelsin.

WhatsApp ve Telegram gruplarında her gün binlerce dezenformasyon haberi yapıyorlar. İstanbul Sultanbeyli‘de bir matbaa, CHP logosuyla partimizi terör yanlısı gibi gösteren sahte parti broşürü basıyor.

Yeni değil bunlar. Mansur Başkanın Ankara’da kazanacağını anladıkları an, ‘Su sayaçlarını teröristler okuyacak’ demeye başlamışlardı. Ekrem Başkanın İstanbul’u alacağını anladıkları an, ‘Pontus’u montusu’ bırakmadılar. Kurtuluş Savaşı Gazisi torununa etmedikleri iftira kalmamıştı.

Yahu demeyeyim diyorum da, bana da yok PKK, yok başka terör örgütü, türlü iftiralar... Bu eli kanlı katillerin saldırdığı tek lidere diyorlar bunu. Benim ne terör örgütleri, ne beşli çeteler, ne ağalar, ne babalar yolumdan çevirememiş; siz kimsiniz arkadaş yahu, insan bir ayna karşısına geçer, insan bir çapına bakar yahu!

Neyse… Sevgili halkım, ben size bu işin sonunda ne olacağını söyleyeyim. Sonunda hak galip gelecek, halk galip gelecek. Zaten sonrasını siz de biliyorsunuz. O çetelerin telefonları acı acı çalmaya başlayacak, o kâbusu yaşayacaklar.

Peki, siz bu süreçte ne yapacaksınız? Ey kalbi güzel, ruhu temiz halkım; siz nezaketi elden bırakmayacaksınız. Siz, onlar iyi oldukları için değil siz iyi olduğunuz için nezaket elden bırakamazsınız. Yoksa onlarınki saf kötülük, su katılmamış kötülük. Ama onların kötülüğünün, sizin temiz kalbinizi zehirlemesine izin vermeyin. Çünkü kanatları vardır kalbin; sevince uçar, sevilmeyince göçermiş. Değmez bunlara, vallahi değmez, siz sevin birbirinizi.

Çok az kaldı sevgili halkım, çok az. Ha gayret…”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları