loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu iddiaları yalanladı

Kılıçdaroğlu iddiaları yalanladı
Tarih: 23.10.2012 - 13:01
Kategori: Siyaset

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İl Başkanı Devrim Kök'ün başarılı çalışmalar yaptığını belirtti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Deniz Baykal ile üç Antalyalı milletvekilinin disipline sevk edilecekleri haberi ile ilgili il başkanı Devrim Kök'ü uyardığı ve kendisini bu yanlışlığı düzeltmezse görevden alacağı iddia edilmişti.

Kılıçdaroğlu'nun İletişim Koordinatörü Baki Özilhan konuyla ilgili bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı:

"CHP’nin önceki Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal ile üç Antalya Milletvekilinin Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamadıkları gerekçesiyle disipline sevk edilecekleri yalan haberi ve bu konuyla ilgili spekülasyonlar devam etmektedir.

Konuyla ilgili olarak bugün de, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Antalya İl Başkanı Kök’e “Görevden alırım” dediği öne sürüldü.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise bu ve benzeri art niyetli haberlerin tek amacının, CHP’yi karıştırmak olduğunu belirterek, ciddiye alınmamasını istedi.

CHP’de Genel Başkanlara saygının esas olduğunu bir kez daha hatırlatan Sayın Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Kök’ün spekülasyonlar üzerine gerekli açıklamaları yaptığını ve başarılı hizmetlerine devam ettiğini belirterek, İl Başkanı Kök’ü “Görevden alırım” dememiştir.

Halkın doğru haber alması ve gerçekleri öğrenmesi için bu düzeltmeyi kamuoyunun bilgi ve takdirine sunarız."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları