loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, KKTC'de Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu

Kılıçdaroğlu, KKTC'de Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu
Tarih: 16.03.2023 - 13:58
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu, KKTC'de Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybedenlerin aileleri ile görüştü baş sağlığı diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremi sonrasında Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Yeniçeri, Tülek, Nurluöz, Sabancı, Kalaycı, Karasel ve Aktuğralı ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti. Kılıçdaroğlu, daha sonra Karakaya, Konuklu, Yiğittürk, İş, Dağlı, Çetintaş, Kılıç ve Çetiner ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, Uluçay,Topukçuoğlu,Akın ve Bilgen ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti; hayatını kaybeden çocukların mezarlarına çiçek bırakarak dua okudu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, tüm görüşmeler ve ziyaretlerden sonra saat: 21.30'da basın açıklaması yapacak.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları