loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu; Sandığa gelin Vatan için oy verin!

Kılıçdaroğlu; Sandığa gelin Vatan için oy verin!
Tarih: 20.05.2023 - 00:08
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13 Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, “Vatan borcu” notuyla bir video yayınladı, yurt dışında oy kullanacak seçmenlere seslendi.

Millet İttifakı 13 Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından yaptığı açıklamada;

“Gurbette olan, sıla hasreti çeken soydaşlarımız, vatandaşlarımız dünyanın neresinde olursanız olun, bu seçimde sandığa gitmek bir vatan borcudur. Çünkü bu mesele artık, bir seçimden öte bir referandumdur. Bir önceki referandumun ardından neler yaşadığımızı gördünüz. Bu seferki ise ülkemiz için son çıkıştır. Sandığa gelin, etrafınızdakileri de sandığa getirin. Vatanınız için oy verin” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter hesabından; “Vatan borcu” notuyla bir video yayınladı, yurt dışında oy kullanacak seçmenlere seslendi. Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminin son çıkış olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Sorunlarınızı da o sorunların çözümlerini de gayet iyi biliyorum"

“Sevgili halkım. Yarın yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız güzel ülkemizin geleceği için bir kez daha sandık başına gidecek. Gurbette olan, sıla hasreti çeken soydaşlarımız, vatandaşlarımız dünyanın neresinde olursanız olun, bu seçimde sandığa gitmek bir vatan borcudur. Çünkü bu mesele artık, bir seçimden öte bir referandumdur. Bir önceki referandumun ardından neler yaşadığımızı gördünüz. Bu seferki ise ülkemiz için son çıkıştır. Sandığa gelin, etrafınızdakileri de sandığa getirin. Vatanınız için oy verin. Öyle içi boş bir çağrı da değil bu. Sorunlarınızı da o sorunların çözümlerini de gayet iyi biliyorum.

"Fahiş uçak bileti fiyatlarını makul seviyelere çekeceğiz"

TBMM’de güçlü varlık gösterebilmeniz için yurt dışı seçim çevresi oluşturacağız. Türkiye’de emekli olup başka bir ülkede çalışırken size uygulanan kısıtlamaların kaldırılmasını ve emekli aylıklarınızın iyileştirilmesini sağlayacağız. Türkiye’de sağlık hizmetlerinden eşit şekilde yararlanabileceksiniz. Sizi yok sayarak, hayata geçirilen otomatik bilgi paylaşımı anlaşmasının uygulanmasında yaşanabilecek mağduriyetleri gidereceğiz. Yurt dışında kullandığınız otomobilin Türkiye’de kalış sürelerini uzatacağız. Fahiş uçak bileti fiyatlarını makul seviyelere çekeceğiz. Türkiye’ye gelirken beraberinizde getirdiğiniz telefonların kullanım sürelerini uzatacağız. Mavi kartlı kardeşlerimizin sıkıntılarını, vatandaşlarımızla eşit imkanlar sağlayarak çözeceğiz ve daha birçok adımı atacağız.

Şüpheniz olmasın. Bu kez daha emin, daha kararlıyız. Sizleri önce oy vermeye sonra da oyunuza sahip çıkmaya çağırıyorum. Unutmayın, 28 Mayıs’ta oylarınızı korumak üzere 1 milyon kişi sandık başında olacağız. Bu demokrasi mücadelesine omuz vereceğinize yürekten inanıyorum.”

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları