loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın gençlere izlettiği montajlı içerikleri ifşa etti

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın gençlere izlettiği montajlı içerikleri ifşa etti
Tarih: 12.05.2023 - 14:03
Kategori: Siyaset

Erdoğan, dün akşamki gençlik buluşmasında, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanya videosuna PKK yöneticileri montajlanarak oluşturulan videoyu izletti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinglerde ve dün akşamki gençlik buluşmasında izlettiği görüntülerin montajla oluşturulduğunu gösteren bir videoyu alıntıladı ve “Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır” dedi.

Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşamki gençlik buluşmasında, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kampanya videosuna PKK yöneticileri montajlanarak oluşturulan videoyu izletti.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın daha önce İstanbul mitinginde de izlettiği bu görüntülerin montajla oluşturulduğunu gösteren bir videoyu Twitter hesabında alıntıladı. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır” dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları