loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu TBMM’de Rıza Ilıman için düzenlenen cenaze törenine katıldı

Kılıçdaroğlu TBMM’de Rıza Ilıman için düzenlenen cenaze törenine katıldı
Tarih: 20.05.2014 - 15:14
Kategori: Siyaset

Genel Başkan Kılıçdaroğlu TBMM’de CHP’nin Çorum eski Milletvekili Rıza Ilıman için düzenlenen cenaze törenine katıldı, Ilıman ailesine başsağlığı diledi.

CHP’nin 18. dönem milletvekillerinden Rıza Ilıman için TBMM’de düzenlenen cenaze törenine CHP’nin bazı Genel Başkan Yardımcıları, Grup Başkanvekilleri, milletvekilleri ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek’te katıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu TBMM’de Ilıman ailesine taziyede bulunurken, Rıza Ilıman’ın Çorum’a verdiği hizmetlere, TBMM’deki çalışmalarına dikkat çekti, Ilıman’a rahmet, ailesine yakınlarına ve Çorumlular ile CHP ailesine de başsağlığı ve sabır diledi.

Rıza Ilıman’ın cenazesi TBMM’de düzenlenen cenaze töreninden sonra Çorum Kuşsaray Köyü’ne götürülecek ve Kuşsaray Köyü camisinde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kuşsaray Köyü mezarlığında toprağa verilecek.

Gazi Eğitim Enstitüsü mezunu ve 1934 Çorum doğumlu olan Rıza Ilıman 18. Dönem de milletvekilliği yaptı. Evli ve üç çocuk babası olan Rıza Ilıman’a tüm CHP ailesi de saygı ile rahmet dileklerini sundu.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları