loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu Tekirdağ'da

Kılıçdaroğlu Tekirdağ'da
Tarih: 24.04.2013 - 16:48
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İDDB komisyonun gerçekleştirdiği bir günlük çalışma programı nedeniyle Tekirdağ'a geldi...


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İDDB komisyonun gerçekleştirdiği bir günlük çalışma programı nedeniyle Tekirdağ'a geldi. Sabah saatlerinde karayolu ile istanbul'dan Tekirdağ'a gelen CHP Lideri ilk olarak Belediye Başkanı Ahmet Dalgıç'ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayii Odasını ziyaretinde meclis üyeleriyle sohbet eden Kılıçdaroğlu'na burada bir plaket sunuldu.

Genel Başkan Yardımcıları Erdoğan Toprak, Faik Öztrak ve Umut Oran'ın yanı sıra İDDB Komisyonu üyesi milletvekilleri, Trakya bölgesi CHP Milletvekilleri, sanayici Ertuğrul Kaplan,  Kamber Doğan, www.istanbulgercegi.com genel yayın yönetmeni İmambakır Üküş, Hürriyet gazetesinden Yalçın Bayer, Cumhuriyet gezetesi yazarı Utku Çakırözer, Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk ve çok sayıda basın mensubu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun programına eşlik ediyorlar.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları