loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu; Terör bir insanlık suçudur, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz!

Kılıçdaroğlu; Terör bir insanlık suçudur, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz!
Tarih: 01.10.2023 - 09:45
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İçişleri Bakanlığına saldırı hakkında açıklama; Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara, Kızılay'da İçişleri Bakanlığına karşı yapılan silahlı ve bombalı saldırı hakkında açıklama geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu;

"Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m."

Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz! Geçmiş olsun Türkiye’m.

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) October 1, 2023

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı telefonla aradı. Terör saldırısı ve yaralı güvenlik güçlerinin sağlık durumu hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları