loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, TTB Başkanı Adıyaman ile görüştü

Kılıçdaroğlu, TTB Başkanı Adıyaman ile görüştü
Tarih: 17.09.2020 - 16:09
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Sinan Adıyaman ile telefonda görüştü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden sağlık çalışanları için siyah kurdele takma eylemi gerçekleştireceklerini açıklayan TTB'yi 'ihanet oluşumu' sözleriyle hedef almış, "Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır" demişti.

Bahçeli'nin açıklamaları tepki çekerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter hesabından "Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği'ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!" sözleriyle TTB'ye destek mesajı vermişti. 

Kılıçdaroğlu bugün TTB Başkaı Prof. Dr. Sinan Adıyaman'ı aradı. 

CHP lideri, pandemi süreci ve sağlık emekçilerinin durumu hakkında bilgi alarak özverili mücadeleleri için Adıyaman'a teşekkürlerini iletti.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları