loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ve Gabriel bir araya gelecek

Kılıçdaroğlu ve Gabriel bir araya gelecek
Tarih: 28.02.2013 - 11:32
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel yarın çalışma yemeğinde bir araya gelecek...

Kılıçdaroğlu, Gabriel SPD ve CHP heyetleri çalışma yemeğinde, başta Patrıotlar-Suriye ve Ortadoğu olmak üzere, uluslararası sorunlar, Türkiye-AB ilişkileri, terörle mücadele ve Türkiye’de demokratikleşme, bağımsız yargı, uzun tutukluluk süreleri ile, iletişim ve ifade özgürlüğü konuları değerlendirilecek.

Yarın ( 28 Şubat 2013 Perşembe ) saat 12.30’ Göksu Restauran’ta gerçekleştirilecek olan çalışma yemeği sonunda, SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yerli yabancı basın mensuplarına da açıklamalarda bulunarak, sorularını yanıtlayacaklar.

Çalışma yemeğinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanısıra, CHP Genel Başkan yardımcıları Umut Oran, Sencer Ayata, Perihan Sarı, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Milletvekilleri Osman Korutürk, Kadir Gökmen Öğüt, CHP Parti Meclisi Üyesi Ercan Karakaş, CHP Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü Ali Kılıç ve Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan’da hazır bulunacak.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile SPD Genel Başkanı Gabriel’in çalışma yemeğine SPD Milletvekili Dr. Hans-Peter Bartels, PES Genel Sekreteri ve SPD Uluslararası İlişkiler Sekreteri Achim Post, SPD MYK Basın Sözcüsü Tobias Dünow,SPD Uluslararası Politika Bölümünden Felix Porkert, Vorwärts Şef Redaktörü Karin Nink Friedrich-Ebert-Stiftung Türkiye Temsilcisi Michael Meier, Ankara Temsilcisi Levet Kaşoğlu ile Yasemin Ahi, Tobias Krause ile Peter Kettner de katılacak.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları