loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Yalova’da

Kılıçdaroğlu, Yalova’da
Tarih: 31.05.2014 - 14:12
Kategori: Siyaset

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Yalova’da, ''Yalovalılara güveniyorum. Yalova’ya inanıyorum, İnadına inadına sandığa gideceğiz'' dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Haziran’da Yalova’da yapılacak seçimle ilgili olarak Yalova İl Başkanlığınca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı ve yağmur altında konuştu.

Seçimi CHP adayı Vefa Salman’ın kazanacağına inandıklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Siz seçimi yaptınız, belediye başkanınızı seçtiniz. Koltuğuna oturdu, mazbatasını aldı. Ankara’daki beyler dedi ki ‘Hayır, o belediye başkanı değil.’ Seçim yenilensin. Peki yenilensin Yalova’lı oyuna da başkanına da sahip çıkacaktır. Yalova’ya inanıyorum, Yalovalılara güveniyorum. İnadına inadına sandığa gideceğiz, Vefa başkanı tekrar Yalova’ya başkan seçeceğiz” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de Yalova’da, Türkiye’nin diğer illerinden her kesime mensup insanların yaşadığını ifade ederek, “Türkiye’nin en dik duruşlu insanları bu kentte toplanmış. Yalova’da kimin belediye başkan olacağına Yüksek Seçim Kurulu değil sizler karar vereceksiniz” diye konuştu.

Daha sonra sanatçı Volkan Konak tarafından konser verildi. Bir ara Konak’ın söylediği şarkılara eşlik eden Kılıçdaroğlu’nun zaman zaman duygulandı

Etkinliğe, CHP Genel Başkan Yardımcıları Yakup Akkaya ve Aytun Çıray ile bazı milletvekilleri ve belediye başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları