loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu yarın Almanya’ya gidecek

Kılıçdaroğlu yarın Almanya’ya gidecek
Tarih: 25.06.2014 - 12:25
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Almanya’ya gidecek...

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 26 Haziran Perşembe günü saat 15.40’da İstanbul’dan Bonn’a hareket edecek, 18.30’da Bonn Havalimanından Köln’e geçecek, Almanya’da ilk açıklamalarını saat 19.10’da WDR Funkhaus Europa Köln Radyosu’na (Neven-Du Mont-Str. 4-6 50667 Köln) yapacak.

Kılıçdaroğlu saat 20.30’da, Swissôtel Düsseldorf’ta (Rheinallee 1, D-41460 Neuss) işadamlarıyla bir

araya gelecek ve görüş alışverişinde bulunacak.

Kemal Kılıçdaroğlu 27 Haziran Cuma günü Almanya’daki etkinliklerine saat 07.30’da İşadamları ile Swissotel’de kahvaltı ederek başlayacak.

Almanya’da inanç ve kanaat önderlerinin yanısıra, Almanya’daki vatandaşlarımızla bir araya gelecek olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu saat 09.30’da Köln’de (Antakya Rum) Ortodoks Kilisesini,

Saat 10.30’da Kadim Süryani Ortodoks Kilisesini,

Saat 11.15’de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Camisini,

Saat 12.15’de Alman Alevi Birlikleri Federasyonu‘nu (AABF) ziyaret ederek, kanaat önderleriyle bir araya gelecek, görüşlerini açıklayacak, soruları yanıtlayacak ve görüş alışverişinde bulunacak.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu saat 14.30’da ise Swissotel’deki Anadolu İnanç ve Kültür Buluşmasına katılarak bir konuşma yapacak,

Almanya’daki yoğun çalışma programını tamamlayacak olan Kılıçdaroğlu saat 18.55’te Köln’den İstanbul’a hareket edecek. Kemal Kılıçdaroğlu geceyarısından sonra İstanbul’dan Ankara’ya geçecek.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Almanya ziyaretinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü ve CHP Milletvekili Durdu Özbolat eşlik edecek.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları