loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu yarın, rapor açıklaycak

Kılıçdaroğlu yarın, rapor açıklaycak
Tarih: 22.07.2013 - 13:56
Kategori: Siyaset

Kılıçdaroğlu yarın, ”Dünyanın En Büyük Gazeteci Cezaevi Türkiye” raporunu açıklayacak...

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu yarın, CHP Milletvekillerinin hazırladığı ”Dünyanın En Büyük Gazeteci Cezaevi Türkiye” raporunu CHP Milletvekilleri Demir, Ağbaba ve Özel ile birlikte açıklayacak

23 Temmuz Salı günü saat 11.00′de CHP Genel Merkezi’nde düzenlenecek Basın Toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Dünyanın en büyük gazeteci cezaevi olan Türkiye” deki basın- iletişim özgürlüğü ile tutuklu veya gözaltındaki gazetecilere dikkat çekecek ve sorunlarına değinecek.

Basın toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’ndan sonra cezaevlerini tek tek dolaşarak ve o cezaevlerindeki gazetecilerle görüşerek raporu hazırlayan CHP Milletvekilleri Nurettin Demir, Veli Ağbaba ve Özgür Özel ayrıntılı açıklamalar yapacaklar.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın toplantısı yaparak Türkiye ve dünya kamuoyuna duyuracağı ”Dünyanın En Büyük Gazeteci Cezaevi Türkiye” raporu, Türkçe ve İngilizce kitap olarak da basıldı.

CHP’nin raporu yerli yabancı gazetecilere, uluslararası hukuk kuruluşlarına, AB dahil ilgili kurum ve kuruluşlara da gönderilecek

Tarih ; 23 Temmuz 2013

Saat ; 11.00

Yer; CHP Genel Merkezi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları