loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP Genel Merkezinde bir araya geldi

Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile CHP Genel Merkezinde bir araya geldi
Tarih: 19.06.2023 - 16:04
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet ile CHP Genel Merkezi’ndeki makamında bir araya geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak eşlik etti.

Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Lideri Özdağ şunları söyledi:

Ümit Özdağ- Sayın Genel Başkan seçim sürecinde Zafer Partisini iki kez ziyaret etmişti ve önemli görüşmeler yapmıştık. Seçimlerden sonra bir değerlendirme imkânımız olmadı. Ben de kendisinden geçen hafta randevu rica ettim ve bu değerlendirmeyi yapmak hem de iadeyi ziyarette bulunmak istedim. Güzel bir ziyaret oldu. Teşekkür ederim nazik daveti için.

İçeriye girerken Sayın CHP Sözcüsü ‘Aman dikkat edin dedi yerler kaygan burada’ dedi. Biz de gülümsedik, sağlam bastığımızı söyleyerek yukarıya çıktık.

Kemal Kılıçdaroğlu- Sayın Genel Başkanla güzel bir görüşmemiz oldu gerçekten de. Tabi iki siyasetçi yan yana gelirse ne konuşur? Doğal olarak Türkiye’nin sorunlarını, Ortadoğu’yu, dünyadaki gelişmeleri hep beraber değerlendirdik. Seçimleri, seçim sonuçlarını, yerel yönetimleri, yerel yönetim seçimlerini birlikte değerlendirdik.

Hepinize teşekkür ederim.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları