loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'dan Sarıyer Mitinginde 'Ulan' Gafı

Kılıçdaroğlu'dan Sarıyer Mitinginde 'Ulan' Gafı
Tarih: 24.03.2014 - 11:55
Kategori: Siyaset

Başbakan Erdoğan'ı eleştirirken 'Ulan' diyen CHP lideri, miting alanındakilerden 'Affedersiniz' diyerek özür diledi.

Başbakan Erdoğan'ı eleştirirken 'Ulan' diyen CHP lideri, miting alanındakilerden 'Affedersiniz' diyerek özür diledi.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer'de yaptığı konuşmada gaf yaptı. Başbakan Erdoğan'ı eleştirirken ağzından 'ulan' kelimesini kaçıran Kılıçdaroğlu, hemen ardından 'afedersiniz' diyerek durumu toparlamaya çalıştı. Kılıçdaroğlu, "CHP gelirse devleti yönetemezmiş. Aklına bak. Ulan a.. affedersiniz. Devleti kuran parti nasıl devleti yönetemez. Devleti biz kurduk. Sana demokrasiyi biz getirdik" dedi.

"ÇALIŞA ÇALIŞA KAZANACAĞIZ"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sarıyer'de vatandaşlara seslendi. Gün içerisinde 6 tane miting gerçekleştirdiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Çalışa çalışa kazanacağız. Birlikte omuz omuza, kol kola kazanacağız. Ta ki haramileri iktidardan indirinceye kadar" dedi.

"HER YURTTAŞ BİR AK PARTİLİ İKNA EDECEK"

Partililerden AK Partili vatandaşları ikna etmeleri konusunda uyaran Kılıçdaroğlu, "Az önce söyledim. Çalışacağız ama nasıl çalışacağız. Benim gibi 24 saat çalışmanızı istemiyorum. Her bir yurttaşımız bir AK Partili kişiyi ikna edecek. Geçen seçimlerde CHP'ye oy vermeyen bir yurttaşımızı, ister kahvede, ister lokantada, ister fabrikada ister komşusu olsun. Desin ki 'Türkiye özgür bir ülke olacak, yeni bir siyaset anlayışı gelecek, Türkiye ayrışmayacak, Türkiye çatışmayacak desin'. Bunun için benimle birlikte gel CHP'ye oy ver desin. Bunları ikna edin" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları