loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84’üncü yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum

Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84’üncü yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum
Tarih: 09.11.2022 - 14:41
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 10 Kasım mesajı; ilk ve ebedi Genel Başkanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84’üncü yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 Kasım mesajı şöyle:

"Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı, Kurtuluş Savaşımızın önderi, ilk ve ebedi Genel Başkanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal edişinin 84’üncü yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum.

Mustafa Kemal Atatürk “Millet Egemenliği” düşüyle, gençlik yıllarını savaş meydanlarında geçirmiş bir lider, bir deha ve bir bilge devlet adamıdır. 57 yıllık ömrüne nice mücadeleler ve zaferler sığdıran Büyük Önder’in en büyük mirası ise şüphesiz, özgür ve bağımsız Cumhuriyetimizdir. Kurduğu demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti, tüm mazlum milletler için umut ışığı olmuştur.

Aziz Atatürk’ün devrimci fikirlerinin ışığında yürüyen bizler, O’nun kurduğu ve “Kimsesizlerin kimsesi” diyerek tanımladığı Cumhuriyet’i, demokrasi ile taçlandırma mücadelesi veriyoruz. Dostlarımız ve milletimizle el ele vererek, bu mücadeleyi zaferle taçlandıracağımıza olan inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımız için şehit düşmüş tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum; tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Büyük Atatürk,

Sözün sözümüz, yolun yolumuzdur.

Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları