loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Nebati'ye cücük yanıtı; 'Saraylılar zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar'

Kılıçdaroğlu'ndan Bakan Nebati'ye cücük yanıtı; 'Saraylılar zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar'
Tarih: 25.04.2023 - 17:58
Kategori: Siyaset

Kılıçdaroğlu, Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin soğan fiyatı konusunda “Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle” sözleri üzerine başlayan tartışmalara ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin soğan fiyatı konusunda “Git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle” sözleri üzerine başlayan tartışmalara ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun paylaşımı şöyle:

“Soğan, cücük hakaretleri ediliyor. Soğan kafalı diye paylaşım yapıyorlar. Ben neyin huzurundayım biliyor musunuz? Eskiden bunları sureti bizlerden görünenler yapardı. Makarnacı, kömürcü diye alay edilirdi fakirle fukarayla. Çok şükür onları aramızdan uzaklaştırmayı başardık. Çok zor oldu ama başardık, vallahi de billahi de. Biz halkçı olma mücadelesi verdik ve kazandık. Saraylılar ise zenginleşti. Çok zenginleşti. Artık fakirle fukarayla alay ediyorlar. Soğan, peynir, yağ onlar için komik şeyler. Allah’ımıza şükürler olsun ki, biz değiştik.”

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları