loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan bayraklı çağrı!

Kılıçdaroğlu'ndan bayraklı çağrı!
Tarih: 25.10.2012 - 15:36
Kategori: Siyaset

CHP milletvekilleri Mustafa Babay ve Mehmet Haberal'ı ziyaret etmek için Silivri'ye geldi...

Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkanı Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Grup Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ve milletvekilleri Umut Oran, Mahmut Tanal ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti.

PARTİLİLER KARŞILADI

Partililer Kılıçdaroğlu'nu cezaevi önünde karşıladı. Aracından inerek partililerle bayramlaşan Kılıçdaroğlu yürüyerek cezaevine girdi. Bu arada Kılıçdaroğlu'nun gelişi öncesinde Gürsel Tekin, çikolata ikram ederek gazetecilerle bayramlaştı.
Kılıçdaroğlu'nun ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları

"SAAT 11.00'DA TBMM'NİN ÖNÜNDE OLACAĞIM"

"Saat 11.00'da TBMM'nin önünde olacağım, Türk bayrağınızı alın gelin. Bu halkın bayramı, halkın bayramında izin olmaz. Dedelerimizin kanı var o bayraklarda. Hiçbir şekilde istihbarata dayalı bir yasaklama olamaz."

Türkiye Cumhuriyeti istihbaratlarla yönetilen bir devlet değildir. Anayasa'da toplantı ve gösteri yapma hakkı var yazıyor. İstihbarat geldi yasaklıyoruz diye bir şey olabilir mi?

Resmi törenlerde olmak kolay, halkın arasında olmak zor. Ben CHP Genel Başkanı olarak zor olanı seçiyorum. Bir bedel ödenecekse öderim. Bizim babalarımız dedelerimiz Kurtuluş Savaşı'nı düşman geldi korktuk diyerek yapmadılar. Tam tersine üstüne yürüdüler. Başbakan ve onun uzantıları yasak getiriyor.

29 EKİM DEMOKRASİ BAYRAMIDIR, ÖZGÜRLÜK BAYRAMIDIR

Bayramı kutlamanın izni olmaz. Bu demokrasi bayramıdır özgürlük bayramıdır. Biz bayrağımıza boşuna al demiyoruz. Birileri kalkacak istihbarat geldi, sen devlet değil misin? Böyle mi önlem alıyorsun? BUnu söyleyen kişi başbakanım demesin. Başbakan demokrasilerden ve özgürlüklerden güç alır. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları