loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk tazminat davası

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 5 kuruşluk tazminat davası
Tarih: 06.11.2020 - 13:23
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kendisine yönelik hakaretleri nedeniyle 5 kuruşluk tazminat davası açtı.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Çelik, 5 kuruşluk dava açmalarını Kılıçdaroğlu'nun istediğini belirterek, "Genel Başkan talimatı: 'Adamına, kişiliğine, ederine göre tazminat olmalı, benim için Erdoğan’ın değeri 5 paradır, o nedenle 5 paralık dava açılması lazım, ancak madem "para" birimi tedavülde yok, o halde 5 kuruşluk dava aç ve bunu da belirt'" ifadelerini kullandı.
Çelik'in açıklamaları şöyle:
"Biliyoruz RTE; kamplaştırmadan, ayrıştırmadan, gerçekleri farklılaştırmadan ve daha önemlisi hakaret etmeden siyaset yapmaz. Bıkkınlık verdi, hemfikiriz! Ancak tamamıyla hakaret kapsamlı söylenen sözlerin de hesabını sormamız gerekiyor. 
RTE’nin, seviyesizce ifade ettiği; “Cahil” “İzansız” “Vicdansız” “Yalancı” “Zeka yoksunu” “İnsanlıktan nasibini almamış” “Kalbi kin ve nefretle kararmış mahluk” hakaretleri nedeniyle genel başkanımızın talimatıyla RTE aleyhine 5 kuruşluk dava açtık. 
Neden 5 kuruş? Genel Başkan talimatı: “Adamına, kişiliğine, ederine göre tazminat olmalı, benim için Erdoğan’ın değeri 5 paradır, o nedenle 5 paralık dava açılması lazım, ancak madem "para" birimi tedavülde yok, o halde 5 kuruşluk dava aç ve bunu da belirt."

 

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları