loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: '80 yaşının üstüne gelmiş emekli Generallerimizi hapiste tutarken; suçu sabit bir katilin serbest bırakılmasını emretmiş. Şimdi söyler misiniz, ahlak bunun neresinde?'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: '80 yaşının üstüne gelmiş emekli Generallerimizi hapiste tutarken; suçu sabit bir katilin serbest bırakılmasını emretmiş. Şimdi söyler misiniz, ahlak bunun neresinde?'
Tarih: 06.09.2023 - 18:40
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "Bir Katilin Bırakılmasını Emretmiş, Ahlak Bunun Neresinde?" diye sordu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sivas Madımak katliamı hükümlüsü Hayrettin Gül’ün cezasını kaldırmasını hatırlatarak "Ahlak bunun neresinde?" diye sordu.

Bir söyleşide sarf ettiği, "Bütün yaşananlara rağmen AKP'ye oy veren kitlenin sorgulanması" gerektiğine yönelik cümlenin de, Erdoğan'ın Putin ile görüşmesinin ardından uçakta dönerken yaptığı açıklamalarla çarpıtıldığını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan yine sözlerimi çarpıtarak, yalanlarına devam etmiş. Bir sosyolojiden bahsederek, özeleştiri yaptığımı anlayamamış" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Erdoğan yine sözlerimi çarpıtarak, yalanlarına devam etmiş. Bir sosyolojiden bahsederek, özeleştiri yaptığımı anlayamamış.

Ben kendisinin “ahlaki ve siyasi meşruiyetinin olmadığını” söylemiştim. Erdoğan’ın uçan sarayına binen gazeteciler bu soruyu sormamış. Aynı, seçim öncesi Türkiye’nin doğalgaz borcunu erteleyip, Erdoğan’a kaynak yaratan Putin’in, bunu ne karşılığında yaptığını sormadıkları gibi…

Ahlaki meşruiyeti olmayan Erdoğan, bu ülkeye ömrünü vakfetmiş, 80 yaşının üstüne gelmiş emekli generallerimizi hapiste tutarken; suçu sabit bir katilin serbest bırakılmasını emretmiş. Şimdi söyler misiniz, ahlak bunun neresinde?"

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları