loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Hatay’ı SEN mahzun bıraktın, garip bıraktın. Sen kimi tehdit ediyorsun?'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Hatay’ı SEN mahzun bıraktın, garip bıraktın. Sen kimi tehdit ediyorsun?'
Tarih: 04.02.2024 - 15:20
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın: 'Merkez yerel el ele vermezse, o şehre bir şey gelmez; Hatay'a geldi mi?' sözlerine cevap geldi.

Erdoğan Hatay'da aday tanıtım toplantısında, CHP’den yeniden aday olan Lütfü Savaş yönetimi ile CHP’li yönetimlere isim vermeden yüklendi, Hataylılara seçim öncesi adeta gözdağı verdi.

6 Şubat depremlerinde en büyük yıkımı alan Hatay’a, depremin yıl dönümü öncesi giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, aday tanıtım toplantısında mevcut başkan ve CHP’den yeniden aday olan Lütfü Savaş yönetimi ile CHP’li yönetimlere isim vermeden yüklendi, Hataylılara seçim öncesi adeta gözdağı verdi. Erdoğan, kentin AKP yönteminde olması gerektiği sinyali vererek, "Hatay, kamu yatırımlarını noksansız alsa da yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkmakta zorlanan şehrimiz. Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzereinden, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi;

"Hatay’ı SEN mahzun bıraktın, garip bıraktın. Sen kimi tehdit ediyorsun? Yedi düvele boyun eğmemiş bu millet senden mi korkacak! Sanma ki tehditle, şantajla, korkuyla bu millet sana boyun eğer. Bizim Can'ımız Hatay’da. Unutma "Zulüm ile abad OLUNMAZ"

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları