loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: İktidara gelseydik, bu sorumululuğumuzu yerine getirecektik vekillerimiz deprem bölgesinde çalışıyor!

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: İktidara gelseydik, bu sorumululuğumuzu yerine getirecektik vekillerimiz deprem bölgesinde çalışıyor!
Tarih: 03.09.2023 - 23:17
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan'a fotoğraflı deprem bölgesi iftiralarına cevap verdi. Kılıçdaroğlu; Depremzedelere “ücretsiz konut” sözümüz, bir vaatten öte, anayasal zorunluluktur.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan'a deprem bölgesi cevapları;

"Erdoğan “Depremzedelere 'bedava ev' sözü verenler, hem sözlerini hem de Hatay'la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu” demiş. İktidar ile muhalefet arasındaki farkı bilmeyen, gerçeklerle bağını koparmış bu kişi iyi okusun.

Depremzedelere “ücretsiz konut” sözümüz, bir vaatten öte, anayasal zorunluluktur. İktidara gelseydik, bu sorumululuğumuzu yerine getirecektik. Ancak kendisi anayasayı tanımayan bir kişi olduğu için, bunu bilmemesi normal.

İkincisi de Cumhuriyet Halk Partisi, milletle el ele vermiş bir siyasi partidir; oy verene değil, ihtiyaç duyana koşar.

Bu fotoğraflar TBMM Grup Başkanvekilimiz ve Kadın Kolları Genel Başkanımız öncülüğünde, tüm kadın milletvekillerimizden oluşan heyetimizin, 15-16 Ağustos 2023’te, deprem bölgesine yapmış olduğu ziyaretten… Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum." dedi.

Bu fotoğraflar TBMM Grup Başkanvekilimiz ve Kadın Kolları Genel Başkanımız öncülüğünde, tüm kadın milletvekillerimizden oluşan heyetimizin, 15-16 Ağustos 2023’te, deprem bölgesine yapmış olduğu ziyaretten… Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum. pic.twitter.com/qLFTpVNZXj

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) September 3, 2023

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları