loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Mülakat' cevabı

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Mülakat' cevabı
Tarih: 11.04.2023 - 14:48
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri sonrası Twitter hesabından bir haber üzerine açıklama yaptı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da düzenlenen AKP Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda kamuda mülakatın kaldırılacağını ve işe alımları sınavlardaki başarı sırasına göre yapacakları vaadinde bulundu.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın sözleri sonrası Twitter hesabından açıklama yaptı. CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, haber üzerine "Yine Kılıçdaroğlu söyledi, Erdoğan 'müjde' diye sundu: Erdoğan'dan yıllar sonra 'kamuda mülakat kalkacak' vaadi" başlıklı haberini alıntılayarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Önce mülakatla torpille bütün gençleri sakatla, sonra seçime sayılı gün kala, benim projelerimle kendi yaptığın rezaleti kaldırma sözü ver. Erdoğan, benim projelerimi artık sadece konuşabilirsin, imza attığın bu rezaletleri ben düzelteceğim."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları