loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu’ndan Erzurum tepkisi: 'Amaçları, insanları korkutmak, sandıktan uzak tutmaktır'

Kılıçdaroğlu’ndan Erzurum tepkisi: 'Amaçları, insanları korkutmak, sandıktan uzak tutmaktır'
Tarih: 07.05.2023 - 20:42
Kategori: Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun Erzurum’da maruz kaldığı taşlı provokasyonun hemen ardından bu akşam Twitter hesabından “Erzurum olayları” notuyla yayınladığı videoyla sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun Erzurum’da maruz kaldığı taşlı provokasyonun hemen ardından bu akşam Twitter hesabından “Erzurum olayları” notuyla yayınladığı videoyla sert tepki gösterdi.

Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli olduğunu ve bu bedeli ödemeye de hazır olduklarını belirten CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“AMAÇLARI, İNSANLARI KORKUTMAKTIR, SANDIKTAN UZAK TUTMAKTIR”

“Sevgili halkım. Mafyalar, militanlar, SADATçılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan, beşli çetelerden, domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem Başkanımıza saldıranlar bunlardır. Amaçları, insanları korkutmaktır. Sandıktan uzak tutmaktır. Tüm Türkiye itidalini koruyacak. Türkiye, makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk bu kötülüğü bitirecek.

“SEVGİLİ VATANDAŞLARIM, 14 MAYIS’A ODAKLANIN;  BAŞKA HER ŞEY TEFERRUATTIR”

Sevgili vatandaşlarım. 14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın, kızmayın. Sakın, küsmeyin. İnsanınızı sevin, bağrınıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam da budur. Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır. Bunu da ödemeye hepimiz hazırız.”

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları