loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan iktidara; 6 Yaşında çocuğun tecavüze uğraması konusunda neyi bekliyorsun ey saray!

Kılıçdaroğlu'ndan iktidara; 6 Yaşında çocuğun tecavüze uğraması konusunda neyi bekliyorsun ey saray!
Tarih: 10.12.2022 - 13:37
Kategori: Siyaset

Kemal Kılıçdaroğlu; Bunu yapanların, buna vesile olanların, dünyayı başlarına yıkın! Neyi bekliyorsunuz? Neyi seyrediyorsunuz?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından; İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken imam nikahıyla evlendirmesi ile ilgili açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “6 yaşında çocuğun tecavüze uğraması konusunda daha neyi bekliyorsun ey saray hükümeti? Fotoroman’ı geç, ondan kimse bir şey beklemiyor zaten, devlet hemen gerekeni yapsın. Bunu yapanların, buna vesile olanların, dünyayı başlarına yıkın! Neyi bekliyorsunuz? Neyi seyrediyorsunuz?” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mesajında; 20 Şubat 2018’de yaptığı, “CHP olarak, ülkemizin en büyük utancı çocuk istismarının önüne geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ten devraldığımız demokrasi, eşit yurttaşlık ve çağdaş uygarlık mirası ile tüm kadınların ve çocukların mutluluğu için bu düzeni değiştirmeye mecburuz! ‘6 yaşındaki çocukla evlenilebilir’ diye fetva veren ve bu fetvayı verenleri destekleyen iktidara oy vermek, evlatlarımızı karanlık bir geleceğe mahkûm etmek demektir. Çocuklarımız için, gelin Türkiye'yi birlikte aydınlığa çıkaralım!” ifadelerini kullandığı paylaşımı da alıntıladı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları