loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan örgütlere korona virüs uyarısı; "salgın nedeniyle cenazeye katılım göstermeyin, merhumeyi dualar ile yad edin"

Kılıçdaroğlu'ndan örgütlere korona virüs uyarısı; "salgın nedeniyle cenazeye katılım göstermeyin, merhumeyi dualar ile yad edin"
Tarih: 21.03.2020 - 19:57
Kategori: Sağlık, Yaşam

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kız kardeşi Fikriye Dalgıç hayatını kaybetti. Dalgıç uzun zamandır hastanede tedavi görüyordu. Kılıçdaroğlu, parti örgütlerine çağrıda bulundu; "korona virüs salgını nedeniyle cenazeye katılım göstermeyin, merhumeyi dualar ile yad edin" dedi....

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmit'te yaşayan kız kardeşi Fikriye Dalgıç hayatını kaybetti. Dalgıç, bir süredir Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Dalgıç'ın cenazesinin 22 Mart 2020 Pazar günü Kocaeli'nin Derince ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi resmi internet hesabından yapılan duyuruda; "Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na değerli kardeşi Fikriye Dalgıç’ın vefatı nedeniyle baş sağlığı diliyoruz. Kederli aileye sabır temenni ediyoruz. Allah rahmet eylesin.

Genel Başkanımız, korona virüs salgını nedeniyle cenazeye katılım gösterilmemesini, merhumenin dualar ile yad edilmesini istediler. Saygılarımızla vatandaşlarımıza ve parti teşkilatlarımıza duyururuz." denildi.
 
www.istanbulgercegi.com ailesi olarak Fikriye Dalgıç'a Allah'tan rahmet, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesine sabır diliyoruz.
Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları