loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya 200 bin liralık 'şerefsiz' davası

Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya 200 bin liralık 'şerefsiz' davası
Tarih: 21.11.2022 - 19:04
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce de kendisine "onursuz" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 5 kuruşluk dava açmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon görüşmeleri sırasında kendisine “şerefsiz” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında 200 bin TL'lik dava açtı. Kılıçdaroğlu daha önce de kendisine 'onursuz' diyen Soylu'ya 5 kuruşluk dava açmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz hafta bakanlığının Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaki bütçe görüşmelerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alarak “Kara parayı aklayan da uyuşturucu ticareti yapan da şerefsizdir. İspat etmeyen Kılıçdaroğlu da şerefsizdir. Bu kadar basit. İspat etmeyen de şerefsizdir” dedi.

Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, ifadeleri nedeniyle Soylu hakkında dava açtıklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabı hesabından bir paylaşım yapan Çelik, şunları kaydetti:

"TBMM Plan ve Bütçe Komisyon görüşmeleri sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, ifade edilen 'Şerefsiz' hakaret sözü nedeniyle Soylu aleyhine 200 bin liralık dava açtık. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince bu ahlaksızlığın hesabını soracağız."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TBMM'de devam eden bakanlıkların bütçe görüşmelerinde yaptğı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı suçlamalarda bulunmuştu.

Bakan soylu o konuşmasını aynı zamanda sosyal medya hesabından da baylaşmıştı;

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com-T24

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları